Hoteli

Portorož je kraj na obali severnega Jadrana, ki ga opisuje mirno in zeleno okolje z osončeno modrino morja. Z milim sredozemskim podnebjem je idealen za sproščen dopust, gastronomske užitke, rekreacijo in zabavo v kateremkoli času leta. Hoteli Metropol resnično ponujajo popolno raven storitev za vsakogar. Izberite enega izmed naših hotelov v Portorožu. Pričakujemo Vas!

Remisens Premium Hotel Metropol

| Obala 75A, 6320 Portorož

Remisens Premium Hotel Metropol ponuja vrhunsko namestitev kategorije pet zvezdic, izvrstno gastronomijo in odlično storitev. Izkusite luksuz hotela na visoki ravni storitev na najbolj znani poletni destinaciji v Sloveniji. Pod novim imenom Remisens Premium Hotel Metropol sedaj posluje v skladu z najvišjimi standardi blagovne znamke Remisens Premium.

Remisens Premium Casa Rosa, Depandansa

| Obala 75A, 6320 Portorož

Remisens Premium Casa Rosa nudi obilje vsebin, posebej prilagojenih družinam in otrokom. Vse hotelske sobe imajo lastni balkon. Casa Rosa se nahaja ob Remisens Premium Hotelu Metropol, kar gostom daje možnost za uporabo vsebin in storitev visoke kakovosti.

Remisens Hotel Lucija

| Obala 77, 6320 Portorož

Če želite uživati v čaru sredozemskega okolja, izberite ta uveljavljen hotel s tremi zvezdicami. Sprostite se v centru savn ali na notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Naše prijazno osebje Vam je na voljo. Hotel Lucija sledi smernicam blagovne znamke Remisens, ki zagotavlja bogastvo vsebin, eleganco, slog in profesionalnost osebja.

Remisens Premium Casa Bel Moretto, Depandansa

| Obala 83, 6320 Portorož

Remisens Premium Casa Bel Moretto, Depandansa, predstavlja izvrstno izbiro za družine. Oddaljen je le nekaj minut peš od samega središča in morja. Razpolaga s 65 sobami, od katerih ima večina lastni balkon. Na dosegu roke so številne športne in wellness vsebine.