Remisens Premium Casa Bel Moretto, Depandansa

| Obala 83, 6320 Portorož

Remisens Premium Casa Bel Moretto, Depandansa, predstavlja izvrstno izbiro za družine. Oddaljen je le nekaj minut peš od samega središča in morja. Razpolaga s 71 sobami, od katerih ima večina lastni balkon. Na dosegu roke so številne športne in wellness vsebine.

Depandanso so v popolnosti obnovili leta 2017. Nove prostorne sobe in kopalnice ustvarjajo občutek vrhunskega udobja, pri čemer se preprostost in decentnost kombinirata s šarmom komforta im sproščenosti. Bogata sredozemska vegetacija okoli depandanse Remisens Premium Casa Bel Moretto zagotavlja zasebnost.

Neposredna bližina Remisens Premium Hotela Metropol omogoča dostop do vsebin in storitev visoke kakovosti. Zunanji bazenski kompleks Metropol Beach gostom omogoča uporabo zasebne plaže kot tudi dostop do kakovostnih restavracij in barov ob obali. Gosti lahko uporabljajo notranji bazenski prostor Remisens Premium Hotela Metropol, ki vključuje bazen z ogrevano morsko vodo, masažno kad in dva manjša zunanja bazena na poletni terasi. Gostom so ravno tako na voljo vse wellness in spa vsebine in storitve Remisens Premium Hotela Metropol.

Dodatno ugodnost predstavlja bližina najbolj znane igralnice v regiji – Grand Casina Portorož, ki 24 ur na dan ponuja najbolj znane igre v živo in celo 300 igralnih aparatov.

Rezervirajte prek spleta

Galerija

Medijsko Središče

Zemljevid