Remisens Hotel Lucija

| Obala 77, 6320 Portorož

Če želite uživati v čaru sredozemskega okolja, izberite ta uveljavljen hotel s tremi zvezdicami. Sprostite se v centru savn ali na notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Naše prijazno osebje Vam je na voljo. Hotel Lucija sledi smernicam blagovne znamke Remisens, ki zagotavlja bogastvo vsebin, eleganco, slog in profesionalnost osebja. Ne glede na to, ali iščete destinacijo za družinske počitnice, poslovno potovanje ali aktivno sprostitev, bo Remisens Hotel Lucija izpolnil vsa Vaša pričakovanja. Prostorne in moderno urejene sobe ter lokacija hotela blizu plaže zagotavljajo dopust, ki vam bo še dolgo ostal v spominu.

Medtem ko uživate v sončenju na veliki zunanji terasi v sklopu hotelskega bazena ali na zasebni plaži hotelskega kompleksa – Metropol beach, se bodo vaši malčki zabavali v Lucylandu, ki jih bo navdušil s številnimi igračami, video igrami, TV kotičkom ter ustvarjalnimi in zabavnimi delavnicami pod vodstvom strokovnega in usposobljenega osebja.

Hotel razpolaga z notranjim bazenskim prostorom z ogrevano morsko vodo, otroškim bazenom in centrom savn.

Uživajte v družinskem obroku v restavraciji hotela Lucija, kjer so Vašim malčkom na voljo ustrezni stoli in jedilni pribor.

Rezervirajte prek spleta

Zemljevid