Remisens Premium Hotel Metropol

| Obala 75A, 6320 Portorož

Remisens Premium Hotel Metropol ponuja vrhunsko namestitev kategorije pet zvezdic, izvrstno gastronomijo in odlično storitev. Izkusite luksuz hotela na visoki ravni storitev na najbolj znani poletni destinaciji v Sloveniji.

Hotel predstavlja kombinacijo ekskluzivnosti in bogatih vsebin za izjemno bivanje na slovenski obali. Vizura Hotela Metropol se dviga nad slovensko obalo in ponuja užitek neoviranega pogleda na prekrasno modrino morja severnega Jadrana. Remisens Premium Hotel Metropol je hrbtenica portfelja Hotelov Metropol d.o.o. ter kot del blagovne znamke Remisens Premium ponuja najvišjo raven hotelskih storitev, medtem ko elegantna zmes bogatih vsebin in kakovostne ponudbe zagotavlja sanjski dopust.

Znotraj hotelskega kompleksa je na voljo nekaj à la carte restavracij in barov, igralnica in številne športne vsebine.

Hotelskim gostom je na voljo zasebna hotelska plaža – Metropol beach, ki je od samega hotela oddaljena le nekaj korakov. Med zabavo na plaži se lahko gosti osvežijo s hladno pijačo ali sladoledom na kraju samem.

Milo sredozemsko podnebje Portoroža gostom omogoča ukvarjanje s športnimi aktivnosti med celim letom. V neposredni bližini hotela se nahajajo športni stadion za različne športne dogodke, teniški tereni, košarkarska igrišča, tereni za mini golf in teren za odbojko.

Nepogrešljiva je tudi bogata gastronomska ponudba, ki zagotavlja edinstveno doživetje. Uživajte v vrhunskih vsebinah in ugodnostih, ki krasijo Remisens Premium Hotel Metropol, medtem ko Vam je na voljo strokovno in vedno prijazno osebje.

Rezervirajte prek spleta

Galerija

Medijsko Središče

Zemljevid