Politika zasebnosti

Za nas je vsak klient pomemben. Zato je naša najvišja prioriteta, da vam ponudimo vrhunsko storitev v vseh aspektih vašega bivanja.

Uvodna določila

Za nas je vsak klient pomemben. Zato je naša najvišja prioriteta, da vam ponudimo vrhunsko storitev v vseh aspektih vašega bivanja.

Družba Hoteli Metropol d.o.o. in/ali njegove podružnice ali povezana podjetja (“HM”, “Hoteli Metropol, “mi”, “nas”, “naše”) spoštuje vašo zasebnost in bo naredilo vse, da bodo vaši osebni podatki zaščiteni. Zbiranje in hranjenje informacij poteka v skladu z določili Zakona o zaščiti osebnih podatkov. Prosimo, upoštevajte, da si v vsakem trenutku pridržujemo pravico do spremembe pogojev izjave o zasebnosti, pod katerimi je ta stran dana na voljo. Osebne podatke lahko zbiramo v vsaki stični točki ali interakciji z gostom, a tudi v vseh aspektih našega poslovanja.

Za “osebne podatke” se smatrajo vse informacije, ki so zbrane in shranjene v obliki, ki omogoča, da se vas osebno identificira, in to neposredno (npr. z imenom) ali posredno (npr. s telefonsko številko) kot fizično osebo. Preden nam dostavite te informacije, vam priporočamo, da preberete ta dokument, v katerem so opisane naše smernice za zaščito zasebnosti klientov.

Hoteli Metropol d.o.o. lahko vaše osebne informacije (v nadaljevanju „OI“) uporablja v marketinške namene. Če to zahteva veljavni zakon, vas bomo prosili, da izrazite izrecno predhodni pristanek za prejemanje takšnih marketinških materialov.

Če vstopite na našo stran ali jo uporabljate (kar vključuje: pregledovanje, prenos, shranjevanje v vmesni pomnilnik (“cache”) ali pripravo te strani ali katerega koli servisa, funkcije, materiala ali vsebine, ki se nahaja na njej), to pomeni da ste prebrali vse pogoje uporabe in da se z njimi strinjate. Če se ne strinjate s pogoji, ne smete uporabljati te strani v kakršne koli namene.

1.Podatki, ki jih pokriva sistem politike zasebnosti

Podatki ki jih prvenstveno pričakujemo od vas in ki so zaščiteni:

 • ime in priimek
 • naslov
 • naslov e-pošte
 • številka telefona in/ali telefaksa
 • ostali podatki, ki nam jih navedete, a želite, da ostanejo tajni

Vi lahko v vsakem trenutku z izrecno izjavo odpoveste zaščito teh podatkov. V vsakem trenutku se lahko izključite iz našega mailing seznama, s tem Hoteli Metropol d.o.o. vaših podatkov ne bo uporabljal za promocijo. v tem primeru jih lahko Hoteli Metropol d.o.o. lahko uporablja samo za svoje interne namene, npr. zaradi statistične obdelave podatkov.

2. Namen dobljenih podatkov

Vse informacije, ki jih zahteva Hoteli Metropol d.o.o., se uporabljajo izključno za naslednje namene:

 • nudenje storitev, ki ste jih zahtevali od Hoteli Metropol d.o.o.;
 • upravljanje vaših rezervacij sob in ostalih nastanitvenih objektov;
 • izboljšanje vašega bivanja v hotelu;
 • upravljanje z našim programom zvestobe;
 • nudenje informacij o konferencah in dogodkih;
 • uporaba vaših povratnih informacij za izboljšanje naših storitev;
 • nudenje storitev po bivanju: naročilo na naš newsletter, vključevanje v naš sistem za nagradne igre, ostale marketinške komunikacije ter marketinške aktivnosti z namenom obveščanja o naših storitvah in produktih;
 • naše interne statistične obdelave podatkov

Hoteli Metropol d.o.o. odgovorno jamči, da se bodo ti podatki uporabljali samo za navedene namene. Namen uporabe podatkov je vzpostavitev stikov z vami (da bi vam lahko mogli poslati informacije po pošti, telefaksu, elektronski pošti, telefonu ipd.), če bi se pojavila potreba, da nujno vzpostavimo stik z vami, ali v okviru vstopa v statistično obdelavo podatkov, ali samo zaradi naših internih potreb in raziskovanja tržišča.

Ker namerno ne zbiramo osebnih podatkov oseb, mlajših od 18 let, bi vam bili hvaležni, če nam vaši otroci ne bi dostavljali kakršnih koli osebnih informacij brez vašega dovoljenja.

Če se odločite za sodelovanje v aktivnostih v družbenih medijih, katere sponzorira Hoteli Metropol d.o.o., je možno, da bomo zbirali določene informacije iz vašega uporabniškega računa v družbenem mediju v skladu z vašimi nastavitvami za storitve družbenih medijev.

Kar zadeva obveznosti do lokalnih oblasti, je možno. da bomo prav tako dolžni dostaviti vaše informacije lokalnim oblastem, če je tako predvideno z zakonom.

3. Čas trajanja politike zasebnosti

Ko nam enkrat dostavite podatke in se strinjate, da vzpostavimo stik z vami, ste uvrščeni na naš mailing seznam. Trenutek vstopa je vaš pristanek, da vzpostavimo kontakt z vami. Zaščita zasebnosti vaših podatkov obstaja trajno. V vsakem trenutku lahko zahtevati izključitev z našega mailing seznama.

4. Vsebina politike zasebnosti

Vašega naslova e-pošte in ostalih podatkov ne prodajamo, ne dajemo v najem, tudi jih ne dajemo na voljo tretjim pravnim in fizičnim osebam brez vašega pristanka, ker je to v nasprotju z našo politiko o zasebnosti. Hoteli Metropol d.o.o. se drži stroge politike “no spam”. Prosili vas bomo za vaše posebno odobritev, če želite, da vzpostavimo stik z vami glede specialnih ponudb in akcij. Hoteli Metropol d.o.o. ne odgovarja za naključno napako ali za napako zaradi višje sile ali zaradi drugih objektivnih okoliščin, ki povzročijo naključno kršitev zajamčene zaščite vaših podatkov, vendar jamči, da bo napaka odpravljena, če je to mogoče, čimprej.

5. Piškotki (“cookies”) in online tehnologije

Kot mnoge druge strani tudi naša stran lahko uporablja “piškotke” in druge tehnologije, ki nam pomagajo, da nudimo specifično vsebino, prilagojeno vašim interesom, da obdelujemo vaše rezervacije ali povpraševanje, in/ali analiziramo vaš vzorec obiska strani. “Piškotki” in podobni sistemi za spremljanje so paketi podatkov, ki jih uporabljajo strežniki, da bi pošiljali statusne informacije v uporabnikov brskalnik ter za vrnitev statusnih informacij v originalni strežnik prek istega brskalnika. Na osnovi tega vzorca se informacije prilagajajo vašim potrebama in načinu na katerega običajno uporabljate svetovni splet. Piškotki in podobni sistemi za spremljanje se lahko inštalirajo na vašo napravo, odvisno od nastavitev vašega brskalnika. Kot mnogi drugi portali tudi naš lahko uporablja „piškotke“ in druge tehnologije, ki nam olajšujejo pošiljanje vsebin, odvisno od vaših interesnih področij, obdelovanje rezervacij ali zahtevkov in/ali analiziranje karakteristik vaših obiskov. Piškotki se sami po sebi ne morejo uporabljati za odkrivanje vaše osebne identitete. Ko vstopate na naše spletne strani, ta informacija našim strežnikom identificira lastnosti vašega brskalnika, ne pa vas. Če želite v katerem koli trenutku izbrisati ali onemogočiti piškotke na svojem računalniku, lahko posodobite nastavitve svojega spletnega brskalnika (informacije o načinu brisanja in onemogočanja piškotkov poiščite na svojem brskalniku z izbiro menija „Help“) Informacije lahko zbiramo tudi s pomočjo „točkovnih oznak“, „mrežnih signalov“, „praznih GIF datotek“ ali podobnih sredstev (skupno imenovani „točkovne oznake“), ki nam omogočajo, da zaznamo, kdaj obiskujete naš portal in kako uporabljate naša e-sporočila ali oglase.

6. Zaščita osebnih podatkov otrok

Hoteli Metropol d.o.o. svetuje staršem in skrbnikom, da otroke poučijo o varnem in odgovornem ravnanju z osebnimi podatki na svetovnem spletu. Hoteli Metropol d.o.o. ne želi in nima namere zbirati osebnih podatkov za osebe, mlajše od 18 let, niti jih ne bo na kakršen koli način uporabljal ali jih oddajal tretjim osebam, razen v primeru promocijskih iger na svetovnem spletu. Takšni podatki za vzpostavljanje stikov prek svetovnega spleta se brez soglasja staršev uporabljajo samo za neposredno odgovarjanje na otrokovo zahtevo se ne bodo uporabljali za nikakršne druge namene; Ne zbiramo osebnih podatkov za vzpostavljanje stikov izven svetovnega spleta, razen zaradi dodelitve nagrad, a tudi v teh primerih samo ob soglasju staršev; Tretjim osebam ne nikakršnih osebnih podatkov brez predhodnega dovoljenja staršev; Ne omogočamo otrokom, da bi brez dovoljenja staršev javno objavljali ali na drugi način razširjali osebne podatke ali druge materiale, ki nam jih pošiljajo in s pomočjo katerih se lahko vzpostavi stik z njimi, niti ne vzpodbujamo otrok, da bi zaradi sodelovanja v nagradni igri ali v neki drugi aktivnosti odkrili več podatkov kot pa je potrebno za sodelovanje v zadevni aktivnosti. V primerih, ko je otrokom, mlajšim od 18 let dopustno sodelovati v nagradnih igrah, zahtevamo od otroka, da najprej pridobi dovoljenje za sodelovanje od svojih staršev ali zakonskih zastopnikov ter da vpišejo e-naslov svojih staršev ali zastopnikov. Če otrok, mlajši od 18 let, osvoji neko nagrado, se o tem po elektronski pošti, po telefonu ali pisno obvestijo njegovi starši ali skrbniki. Osebni podatki otroka in staršev se brišejo iz naše baze podatkov, če starši to od nas zahtevajo kot starš ali skrbnik, vedno imate pravico zahtevati vpogled v vse osebne podatke o svojem otroku, katere smo pridobili na neki od naših strani, lahko zahtevate brisanje podatkov (v kolikor se ti podatki še vedno nahajajo v naši bazi podatkov), in/ali nam prepoveste, da v prihodnje zbiramo in uporabljamo podatke o vašem otroku. Če ste starš in želite izkoristiti to pravico, se nam javite. Razen navedene, Hoteli Metropol d.o.o. jamči zaščito osebnih podatkov otrok, katera je predvidena s posebnimi zakoni , ki urejajo to vprašanje.

8. Sprememba podatkov

V vsakem trenutku se lahko obrnete na nas zaradi pregleda vaših osebnih podatkov kot tudi zaradi posodobitve, popravka ali brisanja podatkov. Do tega trenutka uporabljamo v navedene namene vaše stare podatke. Če boste imeli težave v zvezi z vašimi pravicami, vas prosimo, da vzpostavite stik z nami neposredno prek naslova e-pošte: info@remisens.com ali s klicem na številko: +386 5 936 8888.

9.Vaše soglasje

Ko izpolnjujete obrazce na tej strani, jamčite, da so informacije, ki ste jih navedli, točne, da ste poslovno sposobni, da imate vse pravice za sklepanje tega posla ter da v celoti soglašate s tem, da Hoteli Metropol d.o.o. vaše podatke uporablja in zbira v skladu z zakonom in s pogoji naše politike zasebnosti.

Uporabnik soglaša, da uporablja spletne strani Hoteli Metropol d.o.o. izključno na lastno odgovornost, Uporabnik soglaša, da uporablja spletne strani Hoteli Metropol d.o.o. izključno na lastno odgovornost, da Hoteli Metropol d.o.o. ali druga fizična ali pravna oseba, vključena v sestavljanje, proizvodnjo in distribucijo te spletne strani niso odgovorni za nikakršno škodo, ki bi nastalo kot posledica uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani, da so prepovedani kakršno koli kopiranje, prenos, distribucija, povezovanje, objavljanje ali na kakršen koli način spreminjanje teh spletnih strani ter da ima vsaka kršitev navedene prepovedi lahko posledico kršenje avtorskih pravic, pravice žiga ali katere druge pravice, kar lahko privede do sodnih postopkov in kazenskega pregona.

10. Transparentnost

Vse spremembe naše Izjave o zasebnosti stopajo v veljavo s trenutkom objave na tej strani. Te spremembe bodo veljavne v naših odnosih, kot da so obstajale pred vašo registracijo v naš mailing seznam, pod pogojem, da so v skladu z ustreznimi zakoni Evropske Unije in Slovenije in da ne omejujejo vaših pravic.

 

Datum zadnje revizije: 20. julij 2015